Susu Ibu

Hi mommies ! Boleh saya tau kalian guna susu ibu jenama apa?

26 Các câu trả lời

Sy anmum dr anak prtama..anak kedua ni sy mnum anmum jgk..klu ikutkan dekat kotak tu sehari 2x rasenye..tp doktor syorkan mnum 1x sehari..ok je wlupun org ckp anmum high sugar tp mnumla air kosong 3/4 liter sehari..no prob sis😉

saya minum susu khalish.. campuran susu kambing + kurma... rasa coklat die sedap sgtt... klu minum anmum ade org ckp x elok sbb tinggi gula.. so sy tak amk..

Sblom tau post+ sy ambik susu anmum n enfamama coklat, lpas double line... dr xsarankan sbb gula tgi.. cri susu yg gula rendah

5y trước

Double line time check gula ke?

Kebanyakkannya anmum ya , saya minum similac , nnt dah habis tukar yg lain pulak huhu ... Thankss mummies

Enfamama perisa chocolate yg plg boleh masuk. Susu lain semua sy tak boleh minum nanti keluar balik

5y trước

susu enfamama harga bape ye

sy mnum susu omega.. bole ke?? sbb susu2 lain sy xbole msuk

Nurse soh mnum dutch lady low fat sbb sy ada drh tnggi mse peknen....

Enfamama coklat ,similac mom,dutch lady fresh..

Enfamama vanila ari tu sy minum.ok sedapp..

Susu lazz perisa coklat kurma..sedap..😋