BUKAK BUKU PINK BELUM KAHWIN

Hi mommies, boleh ke bukak buku pink x kahwin lagi? 😔 In planning nak kahwin tapi bukan masa terdekat ni. Tapi risau dgan kandungan, nurse marah jika kita x provide details kahwin lagi time nak bukak buku pink?

18 Các câu trả lời

saya pun buka buku sebelum kahwin nurse tak ada marah .. sekarang ni dah ada surat kahwin dah 😊

Kalau pegi swasta tak de pulk die mintak kad kawin ke tanye da kawin.. Tanye sape bapak budak pon xde sis..

x pon buat shj . jnji buad . sy dluu lmbt buad bku 7 bln bru buad . tp nurse x marah pon .. huhuuuu

nurse tkmarah pun . yang penting kesihatan baby dan ibu Itu yang penting . ❤

me too.. nk msuk second trimester dh nj xbuat lgi buku pink huhh

4y trước

buat je sis...bgtau kt nurse..xpn doc

xde mslh jika x berkhwin...cuma detail suami dikosongkn

Tak pasti sis #TAPactiveusers

xde marah pun .. bg je ic ..