Bila Weeks Sesuai Scan?

Hi mommies. Bila weeks sesuai utk confirmkan pregnancy? Tru scan. Kalau ikut kiraan last period sekrg dh 6 weeks. Tp klinik2 dkt sini ada yg xnk terima utk scan kalau masih awl. 😅 kta ne risau sbb last year miscarriage.

18 Các câu trả lời

Lebih baik tggu dalam 8week ke atas.. saya g scan 7week heartbeat pon tak dapat kesan lg.. tapi kantung ada.. Dr sroh dtg 2 minggu lg

4mo trước

Ye btul tu sis. Sy 6weeks sekrg. Bru scan ptg tdi . Confirm pregnant n kedudukan ok. Cuma heartbeat xnampak lagi. Mudahan baby awk dan sy sihat2. 😇

Boleh scan utk confirm early pregnancy.. Sy bru scan ja smlm.. Utk tahu kedudukan kantung tu d mna.. Sy pon bru 6w4d

4mo trước

Ya sis.. Sy scan swasta.. Msa buka buku tnjuk scan tu.. Then doktor sy scan kli kedua plk kt kk msa buka buku

Sy 5w dh pegi scan sebab test hsg dh naik double line… lg pon utk pantau tumbesaran dari awal sebab dh pernah gugur

Saya da buat buku dkt kk pon dia minta scan bila saya da 10week. Hritu dpt scan pon sbb sy ade bleeding dia nak cek

sya hari ni bru dpat scan nmpak heartbeat . edd 07/1 . harap2 kluar tahun baru🤭

4mo trước

7minggu

boleh je scan. bagitau la pernah gugur so nk scan utk confirmation

4mo trước

swasta. kk tak scan saja2

17 weeks. Doesn’t feel baby movement as well

dah boleh scan tu