Spotting Normal x?

Hi. Sorry share gbr mcm ne. Sapa ada pengalaman keluar cecair macam ne? Normal x mcm ne? Risau pulak. Sekrg kalau ikut kiraan first day last period dh 5weeks. Pernah miscarriage last year. 😓

Spotting Normal x?
5 Các câu trả lời

Jumpa doc immediately. Sy pernah miscarriage bulan 1 2024. Skrg tgh 7w pregnancy but ada spotting mcm ni juga, doc diagnosed missed miscarriage sbb tak nmpk heartbeat baby.

check dengan Dr. cepat. make sure monitor baby berkembang atau tak. conault perlu tak makan ubat kuatkan rahim. saya pernah kena juga macam ni, at last gugur.

Pi check dgn Dr..mtk ubat kuatkn rahim ke.,sbb awk pernh ade pglmn miscarriage..klau xnk berulang, brtindk dr skrg..sbb awk bru 5w, fragile lgi ni

saya pn 5week 2x keluar mcm ni prnah sekali darah bercampur putih telur normal jga ke 😞

3mo trước

Sy nk jumpa doktor utk kepastian. Hati pun tenang. Sis jumpa doktor juga k. Mudahan baby ok. 🙏

normal sis..saya pun mcm tu saya punya lagi banyak...saya dah 6w sekarang..

3mo trước

siap scan lagi..tapi belom nampak lagi waktu tu bru 5w..doktor suruh datang lagi 2w..