BERAT BABYYYY

saya 27weeks semalam scan baby berat dia 1.2kg. dr ckp besar sikit. berat baby mommies dalam ni masa 27weeks berapa ya? risau plk besar #ingintahu #pleasehelp

12 Các câu trả lời

mcm besar. sy pon tak sure 😅 sbb dr sy cakap makin dekat dgn due baby makin cepat membesar. sy scan masa 30w 1.5kg, masuk 31w kejap je naik 1.7kg.

Saya baru scan semalam 28weeks berat baby 1.15kg😂 berat saya pulak yg naik 4kg dlm sebulan hmm

Saya 28 week , baby berat 1.2kg juga . Dr xde cakap apa apa . Berat sy skrg 56

Saya 28weeks berat baby 1.2, berat saya 64 from 51 😐😐

Saya scan masa 28w5d berat baby 1.4kg, doc cakap normal jee

sy 26w baby berat 911g.. tp Dr ckp normal ja 😅

sy scan 28w berat bby 1.1kg.. dktr ckp normal.

besar alhamdulillah mesti tembam🥰

Biasa 28weeks baru capai 1kilo

sy 27week 800g++