3bulan

Hi mommies bby sy mnyusu botol . 23hb lepas genap 3bulan . Sblm ni bg ssu 90ml ikut sukatan umur n ml di tin susu. Smpi skrg brni bg 90ml ja bncuh tapi tgk dia mcm xkyg. Nk bg lg tkut dia temuak pula.. 3buln dh blh mnum brp ml ye. 120 ml ka? Tq mommies

1 Trả lời

kalau takut dia tak kenyang, sis try bg extra 30ml (1oz) one at the time. sbb baby takboleh minum byk2 sekaligus. mungkin dia mcm tu for 3 to 5months old. masuk 6 months, dh campur puree, dia akan minum 90ml (3oz) balik