Bayi kerap berak

Hi mommies! Bayi saya 9m sekarang ni dan 5-6/7 kali berak sehari. Macam mana nak atasi bayi kerap berak? Sebab setiap kali berak, keluar cecair kehijauan. #firstbaby #pleasehelp

6 Các câu trả lời

Ni anak yang first ke mom?,kalau bagai saya baby umur dah 9 bulan ni dia cirit birit sebab salah 1 nak tumbuh gigi,tu bagi pengalaman sayalah sebab saya dah ada 5 org anak,Seeloknya bawa baby g hospital

klu bby sy,biasanya kerap berak bila mknan yg dia mkn tu xsesuai dgn dia.puan,klu bby nmpk xsihat bw pegi klinik ya

mcm cirit birit. dah pergi klinik x? cecair hijau tu masih ada isi x?

10mo trước

lebih baik pergi klinik. lagipon awak ckp baby berak sehari 6@7kali dan berak mcm ni dh byk hari. takut baby dehydrate. sebab baby berak xdk isi. hanya cecair

Baby minum susu apa? If fomula, maybe bole tukar susu lain

10mo trước

boleh jadi dr pemakanan baby juga. sebab baby puan ni dh 9m. kena check itu juga yea puan😊

brapa Hari dah berak ni.. mcm cirit.. bawa jumpa Dr sis..

10mo trước

Hari ni masuk hari ketiga dah 🥺

Ada bg makan pape ke yg dia kerap berak tu

10mo trước

Last yg dia makan banyak, nasi dengan labu then makan anggur hijau