Tali pusat baby belum luruh

Hi mommies, baby sy dah 20 hari tp tali pusat belum luruh. Hari2 lepas mandi memang cuci dengan spirit hospital bagi tp still belum luruh dan nampak kukuh lg tapak dia. Ada tak mommies yg sama jugak mcm ni atau ada tips apa2 tak? tq

2 Các câu trả lời

mcm ank sy tak smpai 20 hari dh tanggal .sy tgk nurse sapu spirit byk dkt pusat bby maybe sbb tu kut cpt..😅ank sy dlu dia prem..duk nicu...mndikan puan nurse..ms nurse mndikan tula sy dpt tgk mcmne dia buat ..sbb ms discharge bby dh tanggal dh pusat nya..mg dpmudahkan segalanya amiin

cube puan selak sikit mungkin pangkalnye xkering lg.. nurse ade check x? mcm sy gune alcohol swab, sy perah sikit air nye kt pusat tu.. then pampers lipat sikit bg kne angin n kering

2y trước

Tu la pangkal tu belum kering lagi.. sy ikut dr and nurse ckp perah lebih sikit spirit kt pusat tu.. skrg dh nmpk kecut sikit.. hopefully cepat luruh, doakan ye!