Tali Pusat

Hi, nak tanya normal ke tali pusat anak tak luruh lagi. Harini dah hari ke 14. Haritu nurse kata kotor sikit tapi skrng dah cuci mcm mana nurse ajar. Cuma masih belum luruh. #firsttimemom #advicepls

4 Các câu trả lời

sy da hari ke 16 pon tk tanggal lagi tali pusat nya ..hritu kne tahan nicu ..hari ke 5 bru balik tapi tali pusatnya mcm putus pulak ..ni yg tggl kt pusat tu tak tanggal lagi

Ank sye hri ke 10 pusat dh luruh tp smpi skrg sye masih pakai kn lg ubt pusat tu ank sye dh sebulan 22 hri

selalu letak ubat dan sentiasa biarkan kering . jgn bgi lembab atau basah .

pastikan sentiasa kering.. rajin² buh ubat pusat