Brand Susu Formula yg baik dan berbaloi

Hi Mommies, baby saya dah masuk setahun, dia mula kurang nak makan makanan berkhasiat, bila pergi kk untuk checkup, ketinggian dia maintain, tak naik.. saya bercadang nak mula bagi dia susu formula, pendapat mommies bran apa yg bagus dan tak terlalu mahal ? atau ada cadangan lain selain fm untuk dia dapatkan khasiat yg cukup ? mohon share pendapat mommies sekalian 🤗

1 Trả lời

Saya nak cadangkan Dutch lady atau fernleft. Macam Dutch lady, mmg anak saya minum dan sesuai untuk dia. Sebelum beli dulu pun saya banyak baca review ibu bapa ttg Dutch baby ni. Majority semua bagi feedback bagus. Untuk fernleft pulak, kakak ipar saya yg guna. #TAPsupermoms