Susu Formula

Hi mommies, Baby saya baru 1bulan.. Ada sesiapa bagi susu formula utk baby? Saya kurng susu badan so start bagi susu formula. Dah cuba frisolac & enfalac tanpa lactose , berak dia stil keras. Any suggestions?? Brand apa bagus

2 Các câu trả lời

Sy pun mcm sis jugak, baby berak problem, sy tukar ke dumex ok

4y trước

Sy dah tukar lebih kurng 3 jens susu sis. Stil tak ok. Pas tu doc suggest Morinaga. Jenama jepun. Skang berak dah ok, lega tngok dia berak relaxxxxx je. 😊😊😊

Try dutch baby? S26?

5y trước

Saya pakai s26.. setakat ni bby ok lg..