Alahan

Hi mommies, awal awal mengandung dulu mommies semua alahan teruk tak? Boleh share? Memang semua akan ada yang muntah2 ke? Saya nak masuk 9 week just loya bila bau manumis & bau ikan digoreng. Takde muntah ape just takleh bau... Boleh mommies share pengalaman mommies semua

2 Các câu trả lời

assalamualaikum. hi mommies, nak tanya normal ke baru 5 week tp dah start loya mual semua. kdg tk kira waktu, malam malam pun tkda angin tkda ribu tiba2 je nak muntah 😭

Hi mommy. Min dulu teruk juga. Asal bangun pagi tidur je muntah angin. Tak keluar Pon isi, cuma kadang air sikit dengan gas je😭