MUAL

Hi mommies, apa khabar? Ada ke yang boleh kongsi resepi apa yang boleh mengurangkan rasa mual. Atau apa2 supplement yang boleh bantu hilangkan/kurangkan rasa mual. Mual ni menyebabkan saya hilang mood kerja, sebab terlampau letih melayan mual dan pening.

11 Các câu trả lời

Mual ni kadang2 sbb byk angin juga. Sy awal2 minum gaviscon atas saranan doktor dan makan kerap mcm buah, biskut, minum soya mcm tu. Memang kurang sikit la

sy awl prgnt ad mual, sy beli asam je. tpy bukan sekali hdp. sikit2 buat ilangkan rsa loya tu.

Saya minum jus mamariam , alhamdulillah , mual kurang 😊

Makan anggur. Sbb anggur masam masam manis. So boleh cover

Makan kurma InshaAllah..bagus utk kita dan baby..

Banyk makn buah... Kalu sya buah yg manis2,

takde supplement ,try minum air masam2

Mkn byk buahan, delima, kurma..

Mkn benda masam.

Makan delima