uri turun ke bawah

Hi mommies, anyone here yang ada pengalaman uri turun ke bawah pada usia kandungan 38weeks? Ada ke cara untuk naik kan balik uri? Risau. ?

4 Các câu trả lời

Uri tkbule urut untk naik ke ap. Bule refr kk . Jgn buat mcm² bhya , cuba tgk pjlsn dri dr imelda

alamak kndgn dh besa sgt la sis . xprnh lg dgr cara nk naik kn tu sis . hnye brserah je pd yg esa mtk d naik kn sblm brsalin . tpi klau xnaik mtk jela selamat melahir kn sis . asal kn bby n mommy sehat2 . smoge d permudhkn la ye sis . sy dlu mak sy mengndg kn adk lelaki prtama sy dy songsang . mse dlm LB mak usap2 perot mtk dy pusing . Alhamdulillah tibe2 dy pusing mse tu juga then xjdi mak sy operate. hnye brsalin normal je . mudh mudhn sis pon brgitu . kita merncg Allah yg tntu kn sis .

Sujud lama2

F