Biji Gatal

Hi mommies, anak sy ptg td naik biji2 area pipi dia, lps sapu ubat DERMOPLEX biji2 ni hilang tp mlm ni tgk dia tergaru garu buka baju tgk dh bnyk dh naik ni.. Nk guna ubat ape ye utk hilangkan, biji2 ni bila hilang satu tempat dia naik tempat lain pulak

Biji Gatal
2 Các câu trả lời

ni pantang dia jgn garu. sekali garu mmg berjangkit ke area lain. sy dulu duk sapu bedak pureen merah tu. alhamdulillah ok

Bukan gegata ka ni? Cuba bg dia ubat cetirizine. Atau pg jmpa dktor