Baby newborn: susu karihome

Hi mommies, anak sy harini baru 8hari. Sy ada bg susu karihome 2oz gitu je 2x sehari. Selebihnya bf saja. Sy bg susu tu utk turunkan kuning. Alhamdulillah mmg menjadi, kuning turun cepat gila. Now dah normal. Soalan saya, normal ke baby berak 3-4x sehari and tahi tu warna kuning coklat gitu. Ke itu tanda susu tu serasi dgn dia? #ingintahu #newbaby #bantusharing

2 Các câu trả lời

Jadinye sekarang still campur ke atau da fully bf? Anak saye dulu fully bf berak lebih dari tuh, selagi warne mustard atau tak berdarah, baby pun berak takde meragam, pade saye normal saje.

sy bru beli susu karihome ni sbb katanya bgus utk kuning. blum try lg. hrp mnjadi. skg hari² g cek kuning lg. hopefully berkesan utk turunkn kuning ank sy.

10mo trước

Aminnn.. Brpa lma nk nmpk kesan kuning tu turun?