Anak tak berak

Hi mommies. Anak sy dh 4 hari x berak. Sy bf & fm pada anak sy. Setahu sy kalau fm anak kene berak juga dlm sehari kan. Anak sy dh 2 bulan lebih, dia asyik tidur je siang and malam. Dia x meragam & perut x keras. Sy dh buat urutan ILU, kayuhan basikal semua tu. Anak kerap kentut. Time dia kentut tu busuk mcm kentut org tua. Cuma sy risau anak dh x berak 4 hari 😭 Normal ke mcm tu? Or maybe anak sy kuat tidur ke sampai dia x rasa nak berak 😅 Ke mcm mana? #pleasehelp #firstmom #firstbaby

3 Các câu trả lời

normal..nti time dia berak mesti byk 😂 boleh buat kenduri..😆