Anak kurang kencing

Hi mommies. Anak sy 11 bulan. Dalam seminggu ni sy perasan pampers dia dah x penuh . Malam tidur 12 jam tapi pampers x penuh (sy x tukar pampers waktu malam sebab ank senang terjaga). Siang biasa 4jam sekali sy tukar mesti pampers berat tapi skrg kadang mcm kosong. Anak fully bf. Kuat menyusu. Ada ke mcm ank sy? Perlu ke sy bwk ke klinik?

1 Trả lời

air kencing anak warna apa? sekarang cuaca panas boleh jadi anak kuat berpeluh sebabtu anak kurang kencing. selagi takde tanda² anak dehyrated tak de masalah. Keep monitor. sistem perkumuhan bukan hanya pada kencing, tapi peluh jugak😊

3y trước

ohh ok baik noted. tq sis ☺😍