HELP ME MOMMMIES

Hello mommies! Anak saya 3 tahun. Kulit bahagian hidung dan mulut jadi macamni. Anyone yang ada experience dengan kulit anak bahagian muka macamni? #advicepls #pleasehelp #bantusharing #ingintahu

HELP ME MOMMMIES
4 Các câu trả lời

jika puan mmpu tuk g klnik swasta better puan bwk ank g klnik tuk dptkn rawatan..skrng ni mcm2 pnykit ada..takut nnti bia2kan nnti melarat.jika xmmpu tuk g swasta puan try g hsptl government tuk refer dgn pakar kulit.. mg ank puan cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya amiin

Maaf tiada pengalaman 🙏 Awak dah bawa anak pergi klinik? Doktor kata apa sis?

Maaf tiada pengalaman.. better bwk p klinik…

Allahu.....kita tggu yg lain jwb ya