Mata anak berair dan bertahi

Hi mommies anak saya 1 tahun 4 bulan, hari ini dah hari ke 3 mata dia berair and bertahi. Mata dia kembang sedikit mungkin disebabkan dia garu mata dia. Dah bawak ke klinik. Doc bagi ubat jenis ointment letak dkt bawah mata dia. Tapi mcm tak ada kesan apa apa. Mommies ada cadangan apa apa tak untuk bagi mata dia sembuh? Saya sangat risau. Takut ada apa apa jadi.

Mata anak berair dan bertahi
1 Trả lời

kekdg sbb cuaca pns pun blh sbbkn tahi mata byk sbb bdn pns dlm..try bshkn towel atau napkin letak dkt area dahi dan mata..bg sejukk. bhagian part mata ms ank lelap tido..haritu sy pun alami mcmni dgn ank .doc pesan ada tahi mata lap dgn wet tisu dan bshkn kain ms tido ..mungkin kalau x sbb sakit mata tp bdn pns sgt pun blh jd mcmtu.. wallahualam..just try n error..kalau try x ok juga .puan try jumpa pakar peads tuk dptkn rawatan ...mg ank puan cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya Allahuma amiin