Tips legakan batuk and selesema bayi

Assalamualaikum, mommies..nak tanya sikit..anak saya baru nak masuk 3 bulan and sekarang ni dia tengah batuk² and selesema..ada tak tips nak bagi cepat reda? Saya dan suami dah bawak pergi klinik and dah amik ubat dah pun..tapi kesian tengok dia tak reda batuk dia tu..

2 Các câu trả lời

Cuba minum minyak zaitun dr Olive House.sbb boleh tingkatkan imune badan bayi

letak kunyit kt hdung pastu sapu mnyk bwg putih kt dada n blkng n tpk kaki