Makan antibiotics tak berak ..

hi mommies, anak baru nak masuk 3 bulan kena makan ubat antibiotics sebab dia selesema dgn batuk berkahak nak dekat seminggu, doktor yang bagi. sejak dia makan antibiotics najis dia jdi colour hijau lumut lepas tu skg ni dia tak berak pula. skip 1 hari bru dia berak, tu side effect ubat ke ? atau dia tiba2 tk ngam susu. anak fully fm #firstmom #ingintahu

1 Trả lời

Antibiotic tak boleh skip. Kena strictly ikut jadual makan. Selagi tekstur najis baby normal, tak kembung perut, tak meragam, normal baby tak berak.

3t trước

kalau tk nti kena dos lg tinggi