Dah bersalin

Hi mommies , alhamdulillah sukacita dimaklumkan semalam kita dah bersalin anak pertama , due date sepatutnya 25 tapi baby nak keluar awal hehe , terima kasih atas tunjuk ajar dan ilmu yang diberi

10 Các câu trả lời

Due kita sama sis.. tapi baby saya masih steady lagi ni, tanda tanda pun belum ada lagi.. selamat berpantang moms! Doakan kami kami pula ya menyusul dan dipermudahkan urusan bersalin

alaaaaa nak bersalin jugak huhu due 21/6 . tapi ghisau sbb kene serah diri gdm pnye pasal . preggy kalini mcm² la . anak lain semua awal sikit tp alhamdulillah sihat .

Tahniahh mmy ..sama due kita .. baby saya msih syok dlm prut lagi tpi skrng saya dh start sakit pinggangg tpi blum ada contraction

alhamdulillah, sepatutnya due 6/7. tapi baby nak keluar 12/6. 36 weeks 4 days. baby kecik je. 2.23kg. tapi alhamdulillah semua sihat

4mo trước

terima kasih.. takpe sabar, fikir positive je, insya Allah semua lancar 😊

Alhamdulillah tahniah mummy . Due date kita sama tp baby syok lg dlm perut doakan sy pulak ye 🥹

sama due date..sya pun dh bersalin jgk 12/6 hri tu..selamat berpantang jgk ya😊

sy due 23 blum rasa tanda²... dan bb masi siok berenang dlm.

due kite sama... alhamdulillah sy pun dh selamat bersalin hari ni 🥰

tahniah & selamat berpantang 💕

Apa tanda besalin sis?

4mo trước

Dalam pukul 4 macamtu contraction tapi ingat contraction biasa sekali tak berhenti sampai pukul 7 makin sakit sekali masuk lr terus teran 3 minit anak dah keluar