selamat melahirkan!! 👶🏻

saya dah selamat bersalin ! sepatutnya due date 17hb september tapi serah diri 38w dan selamat melahirkan pada 4hb september! saya terpaksa czer sebab baby xnak terima option yg dktor bagi ( ubat & belon & induce drip pun x jalan ) sampai jantung baby dah x okay, anak sulung.. rasa agak terkilan tapi asalkan baby selamat saya redha.. terima kasih korang, dkt apps ni saya bnyak dpt ilmu kehamilan.. setiap kehamilan & kelahiran sangat indah ! semoga korang yg hamil diberi kesihatan yg baik & selamat melahirkan ♥️

4 Các câu trả lời

samala sis saya sebenarnya harini dah bersalin tapi bby dah keluar awal dua minggu 27.8 haritu sekarang dah 12hari berpantang😊

3t trước

x sabar nk habis pantang 😭

alhamdulillahh..tahniah sis❤️❤️ selamat berpantang.. tak apa janji mommy & baby sihat kedua-duanyaaaa

3t trước

♥️♥️ thankyouu

Tahniah sis😘Due saya 18/9. Tak dak tanda lagi😂doakan saya. Anak 2nd🤭

3t trước

Kerapkan bagi susu sis. Biasenye baby kuning ni. Tido aje kejenye. Kejot pon xmo bngn. Huhu. Jdi cara saya. Saya marmet, msok dlam syringe n bagi Baby minum. Tp kene hati ii sikit la sbb takot tersedak. Tinggikan kepala masa bagi tu

Tahniah sis selamat berpantang

3t trước

terima kasihh 🥹