Baby makan nestum

Hi, mommies, ade x yang bagi baby makan nestum before 6 bulan, now baby dah 5 bulan 21 hari, baby x nak susu botol so terpaksa suap susu time kat pengasuh so dpt susu sikit sgt,

3 Các câu trả lời

Better tgu bby ngam2 6 bulan. If awk bg then something happen to him/her, awk nk bg reason apa dkt dktr? Silap2 kena marah saja sbb xnk tgu wktu yg sesuai. Dia xnk susu sebab apa? Gusi gatal ke, xsihat ke. Boleh jd faktor

jgn start dgn nestum. nestum manis awak.bg bubur . bby df atau formula awak? boleh je jumpa dr bgtau msalah. ada je dr suggest boleh start makan kalau ada msalah2 trtentu.

saya bgi nestum baby umo 4bulan.. bancuh cair².. dh msok 5bulan sye bg pekat sikit 2kli shri sye bgi

1y trước

boleh kee