Kepala Baby

Hi mommies, ade spe2 tahu x cmne nk hilgkn kulit2 kering ni cpt???

Kepala Baby
70 Các câu trả lời

Sy guna massage oil brand perfume generics(pg) ada jual kat longwan. Masa mula bubuh tu tggu sat 2 3 minit bagi meresap then urut/sapu plan2.. Guna kat anak untuk kulit kering kan, buang kulit mati tu.. Elok.. Rasi dgn anak sy.

Sy guna minyak zaitun biar sampai kembang pelahan² urut buangkan guna tisu kulit kering akan lekat pd tisu, peringatan kepala baby lembut jgn paksa buat berulang kali tiap hari pun xpe ia akan tanggal hari demi hari

Sapu baby oil/minyak zaitun lepas mandi n gosok pelan pelan ngan berus aikat baby yg lembut tu....nnt tanggal la kuping2 tu...pastu sapu lagi minyak baby sikit supaya sentiasa lembap. Gatal tu weiii

Guna myk kelapa cpt hilang....nk hair growth pun sangat cpt sis cuba...i pun use coconut oil my baby now she 1 year rambut banyak....masa lahir botak....😃😃😃😃

Sy guna air zafran nie , just basah kn , daa tu senang je gosok bg ilang . . Guna tangan je pun bleh . . G pun baek tuk pertumbuhan rambut baby (tuk bg sekata pertumbuhan rambut tu) . .

Akak guna madu dicampur dengan perahan asam limau serta minyak baby.. dilumur kt kepala dan dibiar beberapa minit.. insyaalah akn hilang Lakukan 3 x seminggu

Letak minyak dlm 5mnit gosok plan2 bg kluar..ank sulung sy dlu jd mcm ni jgk..arwah tok dia buat myk kelapa dara..guna myk tu jea ..myk rmbt bby pn bley jea...

5y trước

Betul. Sy pun buat cara yg sama

Masa mandi shampoo dan gosok2 sikit..kemudian dh siap pakai baju semua...put baby oil pulak.. anak2 ssaya semua begini kepala mereka slps cukur keluar semua

Sy guna baby oil je. Sapu kt tempat kering tu then tunggu sampai kulit tu kembang. Buang guna putik kapas.. Lap slow2, semua keluar 😊

guna baby oil.. ltak bby oil dkt kpas dn sapu dkt kpla bby yg kring tu.. insyallah hilang kulit kring tu nnti