Darah selepas D&C

Hi mommies, ade ke sesiapa yg ada pengalaman gugur awal kandungan dalam 6-7weeks, tapi kene D&C. Selepas D&C darah keluar sehingga hari ke 14, tapi makin sedikit2. Dan hari ke 15-23 warna coklat2 tapi makin hari sedikit sehingga kekunigan, sehingga la hari ke 24 turun darah merah semula.. normal ke? Itu masih nifas atau dah jadi period? #ingintahu #bantusharing

1 Trả lời

last year masa miscarriage mmg mcm ni la..kite igt da nak abis lepas tu ade lagi..then Abis dlm 7 ke 8 hari next month period cycle normal balik...

2t trước

Oh yeke.. terima kasih sis