Baby 3M separation anxiety

Mommies, ada yg pernah lalui tak baby separation anxiety dgn bapak dia? And also sleep regression + nursing strike sekali jalan? Fuh macam nk mati rasa semua jalan serentak. Dan boleh menangis 3 jam straight menjerit jerit tak berhenti.Tetiba anak taknak kita tidurkan, taknak kita gendong. Sabar je rasa 🙃 Berapa lama fasa ni ya? 😭

1 Trả lời

takleh jawab sbb bergantung pd budak tu. blh kata mak bertabah je, take turn dgn bapak dia. berapa lama kejap ke lama ke, bertabah.. semoga kuat mental u