Separation anxiety

Baby dah nak masuk 6 bulan. Tiba2 ada hal yang sebelum ni tak pernah dia buat. Contoh baba dodoi tidur dia akan menangis, mama dodoi tidur baru terlena. Tu tanda separation anxiety ke? Mommy2 mind sharing tanda2 lain baby sedang mengalami separation anxiety?#SeriusTanya #bantujawab

1 Trả lời

betul, dia xnak orang lain .. nak mama je, separation anxiety ni saya baca ada smpai anak umur 2tahun .. kita mmg akan penat sikit, anak nak 24jam melekat kt badan je, mama sabar ya .. tu tandanya dia selesa dgn kita 🥰