Minum susu

Hi mommies, ada yang minum calla milk tak? Elok tak?

30 Các câu trả lời

saya dah stop minum sebab nurse tak bagi mungkin kandungan gula tinggi. Nurse suggest minum susu yg ahli keluarga semua boleh minum

3t trước

cari susu yg soy based sis

saya minum sekejap je sebab gula dia tinggi, risau nak jaga hb tapi sangkut gdm. sekarang minum hl je. alhamdulillah tak sangkut gdm n hb pun okay

terima kasih utk soalan ini😭😭😭 kita pun masih mencari susu yang nak di minum awal kehamilan, tapi kita try kari home mom harap sesuai la

Sy minum dari awal prgnant .. skrg 8bulan.. hb cantikk.. tk sgkut gdm.. sy tk mkn buah n sayur.. harap susu calla jla smpai skrg hb cntik..

kebanyakkan susu macam ni banyak gula, minum susu dutch lady yg original tu kalau strawberry & coklat tu pun banyak gula

Nurse sarankan minum susu fresh low fat milk sahaja. Apape fresh low fat milk pun boleh. Itu lebih baik according to kk

Ikot atas badan juga susu ni, mcm saya 3 bulan minum, hb makin drop je. So saya stop minum

omaigod lepas baca reply nasib baik tk minum lagi callamilk. terpedaya kt tiktok juga

alamekk . rmi comen negative. sye bru beli . bru nk try . harap2 sesuai la dgn badan

try susu kambing lazz yg original setakat ni sy mnum gula xnaik hb x low..