tips nak bukaan cepat

hi mommies, ada tk tips mommies bole buka cpt bukaan tu. sy mnggu dpn dh kena serah diri. takut kena induce sbb ikutkan baby blm lgi due 24/6 sepatutnya tpi sebabkan sy ada gdm dr suruh serah diri awal . anak first lgi ni 😅😅

2 Các câu trả lời

maaf tanya, sis gdm on diet ke? selalu juga dengar yg ada gdm kena serah diri awal. tapi ada je yg ada gdm bersalin ikut due date. sis banyakkan berjalan dan buat squat 100x 3 kali sehari, duduk buat gaya kupu², jalan itik 15 minit seberapa kali yg boleh sehari, gerakkan pinggang buat bulatan selalu. sambil tu pujuk baby keluar. InshaAllah dipermudah 😊

4t trước

oo.. baru tau..sis banyakkan bergerak terutamanya squat. semoga dipermudah semuanya 🤲🏻😊