Cara nk naikkan hb??

Hello mommies... Ada tk lagi cara tuk menaikkn hb selain makan buah buahan, sayur sayuran dan vitamin??? #seriusnanya #ingintahu #firstmom

20 Các câu trả lời

Makan ubat dengan jus oren sebelum makan dan makan kacang kuda tiap hari atau seminggu sebelum checkup

saya cuma amalkan makan kurma dan minum air kosong campur madu, alhamdulillah 1st time check hb, bacaan cantik

makan kerang, jambu batu, sunquick oren or blackcurrnt, jus mamariam

Sis try minum juice ni inshaaAllah berkesan & elok sebab sugar free

minum susu kurma...sy biasa minum susu kurma farmfresh tu

buah naga,, oren,,, jambu batu.. berkesan utk sy. .sis bole try

Jangan ambil minuman berkafein macam kopi teh atau koko.

makan ubat sejam sebelum makan or 2 jam selepas makan

Try minum jus delima, makan buah jambu batu, kerang..

Protein spt beef, hati, kerang pun blh