kekeliruan

hi mommies, ada tak yang pernah delay period lepastu cek upt negative , ke klinik pun x jumpa kantung . tp alahan mcm pening2 bila thidu bau masakan lepastu sometimes sakit bhgian pyudara. ke klinik haritu doc kira2 dah 6w kalau pregnant tp smpi skg tak period lagi :(

2 Các câu trả lời

inshallah moga ada rezeki buat awak. teruskan jaga diri ambil acid folic makan mknan berkhasiat. cuba tenangkan hati elak stress2. kita berdoa dan berusaha sebaik mungkin jga kesihatan kita. selebihnya semua kuasa allah. inshallah puan mesti kuat hadapi dugaan ni. jgn putus harapan ya.

2y trước

terima kasih ya🤍 ya sy skg dah start amalkan asid folic .. In sya Allah aamiin2 . akak pn smoga yg baik2 sja utkmu 🤲🏻