AVENT

Hi mommies, ada tak yang nak beli botol susu avent? Saya nak jual murah je..

AVENT
1 Trả lời

Berapa sis?

4y trước

Hi mommies 🙋 Ada yang tengah cari botol avent? Meh tengok kita ada jual murah dari pasaran.. Single pack 4oz RM30 9oz RM32 11oz RM35 Twin pack 4oz RM55 9oz RM60 Breastcare thermopad RM45 Postage RM5 Berminat? www.wasap.my/60195436750/botolsusu Beli satu? Kita bagi freegift 😍 beli lebih? Kita bagi freegift dan diskaun lagii 😍😍