Tak ada alahan

Hi mommies. Ada tak yang macam saya tak ada alahan? Saya cum perasan saya tak boleh bau nescafe dan gosok gigi je nanti rasa nak muntah. Sekarang saya pakai ubat gigi kanak-kanak tu baru xmuntah. Haritu masa awal ada juga kerap buang angin. Sekarang tak ada apa rasa biasa je sampai kadang risau mengandung ke tak ni 😂 tapi check baby ok je dah nak masuk 10 week.#ingintahu #firstmom

3 Các câu trả lời

Wahh ok la tu dear.. Sy masih ade alahan tp semakin kurang.. Biasa mcm tu la.. Dulu sy smpai 14 weeks alahan.. Y ni mcm ok sikit dah..