Gatal di pelipat dan celah sampai berair. 20 weeks pregnant 🥺

Hi mommies, ada tak ubat yg sesuai... saya dah sapu macam ii tapi tiap malam dalam tidur saya mengaru tanpa sedar... esoknya lagi teruk sampai kulit ada kesan gelap... help me 😭😭😭😭#firstmom #firstbaby #bantusharing #ingintahu

1 Trả lời

saya pregnant anak pertama macamni la sis . sampai x tahan sgt . g klinik alhamdulillah ada ubat yg dorang bagi untuk sapu . lepas seminggu juga pakai baru lega