Pengalaman bersalin di HTA,KL

Hi mommies. ada tak mommies kat sini yang pernah bersalin di HTA,KL baru-baru ni? kita perlu buat RTK sendiri ke mcm mana? self-test saliva diterima ke tidak utk ibu dan suami yg nak teman?

2 Các câu trả lời

sy kt kota bharu, wife rtk kt hsptl. suami kena rtk kat klinik luar. buat sendiri dia taknak sbb dia nak borang ape tah. #38w bukaan 2cm mintak balik dulu.

2y trước

oh faham. dorang nk surat rasmi yg dari kkm tu. ok baik terima kasih ya ☺️

Ibu bt mase kt HTA, suami boleh bt saliva dan tjuk mase nk masuk LR

2y trước

maknanya saliva test diterima ya. ok baik terima kasih ya ☺️