Lepas cucuk 4 bulan tanak minum susu 😵‍💫

Hi mommies! Ada tak kat sini yang anak dia lepas cucuk tak nak minum susu? 🥹 anak saya gap terlalu lama sangat, lebih 5 jam pun masih tanak minum. Risau pula, dah lah check up 4 bulan naik 500 gram je berat 🥲#firstbaby #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

baby demam ke? anak sy cucuk 4 bulan semalam, alhamdulillah menyusu macam biasa walaupun badan dia kejap kejap panas dari malam tadi. sy tampal koolfever je. baby pun berat naik 400gm je, tapi normal je ikut graf dalam buku anak.

2y trước

Okieeee noted. Thank you mommy! Lagi satu, kuat betul merengek, stress betul dengar 😩

bby demam tu sis.. mcm ank sy.. jarum 4 bulan asyik nk ngis je dlm 2 3 hari... kesan jarum tu.. peha bby skit