Ada tak timbul biji keras dalam susu ?

Hello mommies ? Ada tak d sni berpengalaman Macam saya .ada tumbuh mcam biji2 dalam payuradara yang sy titik biru tu tapi tak sakit? Risau .....first preggy . And 33weeks #ingintahu #bantusharing #firstbaby #seriusnanya

Ada tak timbul biji keras dalam susu ?
2 Các câu trả lời

biji2 halus ke ek?? kalau biji2 kcik tu rsnye ia normal

3y trước

oh yke..nanti puan try bagitw misi or doc tentang ni masa puan buat checkup..nnti dia akan chck sm ada biji2 pada payudara tu normal or abnormal...... harap smuanya ok2 sahaja..t8 care mommy😉✌🏻

Sis mcm mane ye