cara banyakkan susu dada

hi mommies, ada suggestion tak product apa yang berkesan boleh banyakkan susu dada? saya ada masalah dgn menyusu anak. kurang susu. stress rase. stiap kli pam pon dpt 2oz je.. sedihh...🥲

1 Trả lời

cara latch dh betul? bby nyusu brp kerap? sbb klu kerap nyusu biasnya susu bdn akn sentiasa ada. mcm sy, lps nyusu, sy marmet...dpt 2-3oz both. sy xsuka pam sbb klu salah pilih pam output sikit. makan kena jaga...xleh berlapar. air pun sama. and paling penting emosi kena jaga. suami punya support is important.