Semasa Mami2 Hamil

Mommi2 semua disini, semasa Mommi2 hamil, ada tak siapa yg rajin makeup dan mls nak makeup?? 😆 Kalau mcm akak, Kdg2 rajin nak makeup.. Kdg mls... Hhahahha.... 😆 Jom share2 lerr mommi😊😊

1 Trả lời

kalo sye. .dri ank slong smpai ank ke 2 mls make up 🤣😂..kdg nk tepek bedk bby pon mls. .hehehe. .tp ble ank slong 2 dye pnya la ske make up adoii. .pkai lipstik pon cntk..elok je ikot bntk bbr 2. .mak nk cntk mcm 2 mmg xlaa nakk oii. 🤣