Period

To all momma out there.. Normal ke kalau lpas bersalin 4bulan belum period lg ? Share yur thoughts kalau2 ade yg lg lambat.. Bby mmg fully breastfeed

2 Các câu trả lời

pengalaman sy. anak first tak ambik perancang. fully susu badan. anak genap 11bulan da dtg period.. baby kedua. anak 1bulan da period, sebulan 3kali dtg. stress, sakit2 badan and kepala. susah tidur malam, myb sebab sy ambik cucuk depo. info pada KK, dokter KK suruh stop sebab mmg tak serasi dgn badan sy. more to stress je. bila stop sambung makan pil noriday terus tak datang bulan. saya stop je semua perancang.. anak genap 1tahun terus dtg period... myb lambat period jenis bg badan saya sebab anak2 fully susu badan..

Mkn pil perancang setiap bulan bru dtg period sis..klau x bersama,jgn risau sis .. Mcm sy 2bulan lpas beranak mkn pil...bru period dtg..lpas dtg tu sy terus stop pil..n rangcang sdri,anak dh umur 4thun🤭🤭