Upt negetif tapi mengandung

Hi momm , ad tak kat sini yang sebenarnya pregnnt ? tapi bila test upt negetif . like 1 bulan 2 bulan baru postif

6 Các câu trả lời

Cam saya cek upt first negative,second upt positif tapi agak samarlah,tapi masih tak puas hati dgn upt tu.Saya buat upt lagi sekali negative.Pening aiii.Lepas seminggu saya cek balik,alhamdullilah makin jelas upt.Dan tarikh haid pun dah limpas time tu.Taulah kita ni excited sgt nak ada baby kan.Now kandungan saya dah 35 week 3 day.Due 28/02.Doakan saya di permudahkan time bersalin nanti yer😊😊😊

apa kata awak tunggu dlm seminggu lg . lepastu beli digital clear blue try pakai yang tu , sebab yang tu dia boleh detect walaupun lewat period 3 atau 4 hari . semoga dipermudahkn urusan awak , saya tengah pregnant no2 ni hahaha saya doakan ada rezeki awak sbgai 'ibu'

Saya 😅 saya siap period sis , haha . Lpas husb kena alahan muntah² pening .. cek semula n pegi kelinik , tahu² saya dah pregnant 2 bulan 🤭

8mo trước

saya simptom ad cuma baru lambt 5 hr lgipun saya irregular tu tanak brhrp . tpi kalau dpt alhmdulillah . i have been ttc 1 years first child 🥲

Sis terus buat ujian darah utk confirmkan betul2 pregnant tak. Sebab ujian tu palinggg accuratee. Moga ada rezeki sis bulan nii 🤲🏻

boleh jadi tp kes nie jarang la.. 1) period irregular.. 2) sis try check guna clear blue digital trus.. yg tu palg accurate

8mo trước

saya simptom ad tapi period irregular tu tanak berharap . dah lewat 5 days so nak biarkan dua weeks mcm tu . sbb a few pple after 1 month , 2 month bru upt positif sebb hormon dia rendah lg . tapi spnjg delay period saya kerap sakit pinggang kencing pening satsat sakit peruttt ..

try buat ujian darah