Pregnancy test

Kat sini ad tak yang pregnant tapi upt negetif . Erti kata upt lambat nak positif . Tolong bgtau pngalamn korang

6 Các câu trả lời

sayaaa..sentiasa begitu ..4 kali gugur 4kali lah macm tu..test xpenh nye naik positif.kdg ada yg naik tapi lambat. klw lmbt biasanya kita akn anggap result tu tak valid dah la kan....tpi klw guna digital yg mahal tu naik plak..🥲🥲 tpi elok dah naik pregnant tu 3 4 hri turun darah dah.

5mo trước

Doctor yg sahkan gugur ke sis?

member sy ada yg mcm tu. masa preggy 16 minggu scan bru thu prgnant twin.

kalau masih xperiod boleh buat upt lg 1 atau 2 mggu sis

Xpernah.. upt positif tp xpregant tu yg pernh.

da berapa hri period delay?

5mo trước

5 awak saya irregular period

period regular ke?