UPT negetif tapi mengandung?

Pernah tak ibu2 alami, UPT kit tak boleh detect HCG asyik negetif ja tapi pregnant? #pleasehelp #ingintahu

2 Các câu trả lời

upt yg xboleh detect tu kalau rosak je. or cara penggunaan salah. atau dah expired. selalu nya hormon hcg walau rendah dlm 3-4w boleh detect ikut upt. nnti jadi samar2 je. kalau 1 line tu selalu nya sbb xde hormon hcg dlm bdn.

Saya dulu blood test negatif tapi dah ada pseudo kantung. Rupa2nya saya mengandung luar rahim

2y trước

masa tu brp weeks awk?