Diet & Pemakanan

Hi momiesss! Boleh ke kita diet semasa pregnant? Maksudnya eat clean gitulah. Sebab sejak mengadung ni, padahal baru 8 minggu lebih, kuat makan melampau. Hmm. Air manis pun dah start minum. Air masak kurang minum. Dulu before pregnant tak camni sangat ? Berat badan naik. Stress jugak rasanya ???

1 Trả lời

Kuat makan sebab kita makan tuk dua orang sekali sis. Memang akan rasa macam tu. Boleh je eat clean. Jangan tak makan langsung tau. Manis tu mungkin pembawakan baby jugak. Macam saya rituh, tak sentuh pon air masak. Nak manis je. Naseb takde gdm. Kalau lapar jangan tahan ye. Nanti baby pulak takde khasiat. & perut gastrik.