cirit birit

Momiess, ada tips nk hilangkn cirit birit masa pregnant tak? Nak makan ubat cirit birit tk boleh. Dah 2 hari nii kluar masuk toilet ?

2 Các câu trả lời

Minum air kosong. Lagi satu try minum air jambu batu merah. Ada jual kt kedai dlm kotak. Parents selalu amalkn minum tu klu perut x sedap.

5y trước

Thank you 😄

saya ms awl2 prgnt pn sme..byk kn minum air masak sis.. perot memulas mcm salah mkn..pastu cirit birit, lme2 da msok 18w nie dah ok,alhmdulillah.. smoga sis baik2 sje ye..

5y trước

Thankss 😄