esp shaklee

momies..nk tnye sikit okay ke klau mommy bf consume esp shaklee

2 Các câu trả lời

Alhamdulillah ok sangat. Saya pengguna dari berpantang lagi. Lagi bagus ambil vit c skali untuk imun.. Kalau ada duit lebih apa salahnya, mummy pun sihat & supply makanan sihat pada anak juga.. Kalau tak ada lebih makan sihat dah cukup..

3mo trước

Shaklee ada ostematrix. Yg tu makan lega sgt2 badan. Much better dari ambil esp.. Atau makan dua2

Bagi saya tak OK. Sebab mahal. 😊 Banyak keperluan lain nak beli.