Hi mommies siapa ada pengalaman consume ESP shaklee?

Lately ni sy kerap gastrik perut menyucuk & pedih ulu hati. sendawa pun rasa gas pahit. ada someone recommend esp tapi nak tanya pendapat dulu kalau esp ni okay utk di consume. tak menyebabkan cyst? kulit baby sensitif? agent shaklee kata tak menyebabkan cyst sebabnya esp ni soya non gmo. tapi nak juga dengar sendiri dari mommies yg dah pernah consume esp ni 😆 15week. 2nd pregnancy. #pleasehelp

1 Trả lời

Hi, mommy. Soal ubat/vitamin/supplement, awak kena rujuk dengan doktor sebab setiap mommy tahap kesihatannya berbeza.