Keduduka bby dlm perut

Hi momies Nak tnya normal ke klw kpla bby kat duk sblh knn kaki sblh kiri in 21w 1d. Sbb tdi scan kpla duk mcm tu, tpi spttnya kpla bby kena duk bawa kaki duk atas. Ada sesiapa yg taw x ?

3 Các câu trả lời

sy scan 20w pon kepala baby kat kanan, kaki kiri.. selagi doktor x ckp ape2, ok la tu maksud nye.. lg pon baby kecik lg.. ruang kat dlm pon luas lg, mmg dia akan terpusing2 ikot suke dia🤣 lain la klau da hujung pregnant dlm 36w kedudukan baby melintang baru la boleh risau..

.. hai mummy 🤗 jangan lupa daftar dan dapatkan sample pampers jenama merries ni, kualiti die paling best diantara jenama yang lain 😍 dapatkan disini🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/OWVIFX #sampelpampers #samplepercuma

Kecik lagi tu baru 21w, bnyk minggu lagi dan boleh pusing lagi. Jgn risau